Massa v neštestí - F1 v extázi

michael_schumacher-back-2Snad nejlepší zpráva z letošní F1 prišla 29. července v podvečer, kdy Michael Schumacher potvrdil i přes mnohé odmítnutí návrat do F1, návrat do kokpitu Ferrari. I přes velké nadšení z této zprávy musím připomenout, že k tomuto comebacku vedla neštastná nehoda z nedělního závodu v Maďarsku kdy Fellipemu narazila pružina z vozu Rubense Barrichella přímo do plexiskla helmy, po této ráne zůstal Massa v bezvědomí a přímo najel do bariér z pneumatik.

odvezli do nemocnice otřeseného a s velkým napětím se čekalo na první zprávy lékařů. Dnes už víme, že Fellipe je schopen vnějšího prostorového vnímaní a že hýbe všemi končetinami. I přes to, že to mnozí považují za samozřejmost, musíme si uvědomit, že tato nehoda mohla skončit nejhůře jak jen může závod skončit... Fellipeho fanoušci a nejen ti doufají v jeho brzké uzdravení a návrat do kokpitu F1. Zdá se, že lékaři v posledních dnech nešetří optimismem a tvrdí, že Fellipe se uzdraví a bude moct znovu závodit.

Vraťme se k jednomu z nejlepších jezdců v historii F1, k 40-ti letému Michaelovi Schumacherovi. Zprávu o jeho návratu považuji, a určitě nejenom já za nejlepší a nejzajímavější v letošní F1. Závod přítáhne do Valencie a k televizním obrazovkám milióny diváku po celém světě, a určitě i diváky které F1 buď to neříká nic nebo jenom trochu. Vidět sedminásobného mistra světa "veterána" F1 Michaela Schumachera je událost která schová všechno ostatní do stínu. Je tu ale otázka, jak závod pro Michaela dopadne, a zda-li ho vůbec dokončí. Okruh ve Valencii nezná a Ferrari se letos moc nepředvedlo... nicméně v Maďarsku skončil Räikkonen druhý. Přesto se osobně domnívám že Schumacher předvede co umí a vyškolý všechny kolem sebe. Jak ale bude seriál F1 vypadat po jeho odchodu a případnému návratu Fellipeho do kokpitu je ale otázkou...
 

Reklama

Reklama

Náš tip

Kdo je online

Právě připojeni - hostů: 3 

Statistiky

Členové : 6759
Obsah : 220

Komentáře


Poslední novinky

Nejčtenější

Pohár konstruktérů 2009

Pos Team Points
View full table