Šéf stáje F1 Red Bull Horner s Webberem i nadále počítá

christian_horner_redb_2010Šéf stáje F1 Red Bull Christian Horner dal po nedělním vítězství Marka Webbera ve Velké ceně Monaka najevo, že se službami třiatřicetiletého australského pilota počítá i do budoucna. Zprávu přinesl v pondělí server f1-live.

Mark Webber proměnil v neděli už druhou pole position ve vítězství, před týdnem stejným způsobem triumfoval v Barceloně. Dostal se tak do čela pořadí mistrovství světa po šesti závodech, kde má stejně bodů jako jeho stájový kolega Sebastian Vettel.

"S Markovými výkony jsme velmi spokojení," řekl šéf týmu Christian Horner. "Je důležitým a platným členem našeho týmu, ale je mu třiatřicet a jsme domluvení, že smlouvy uzavíráme na rok, je to lepší než dlouhodobý kontrakt. Já jsem šťastný, jak to v týmu funguje. Není nic, co bychom chtěli měnit," vysvětlil Rakušan.

"Všechno záleží na vztazích a na tom, jak se bude Mark cítit. On jezdí fantasticky, takže až přijde čas, sedneme si spolu a pohovoříme o kontraktu. Jsem si jistý, že to bude velmi krátká konverzace," dodal Horner. Na otázku, kdy očekává uzavření smlouvy, Horner odpověděl, že to bude brzy. "V posledních letech jsme se o smlouvách začínali bavit někdy na konci května nebo na začátku června," vysvětlil.

Zdroj: MONTE CARLO (MEDIAFAX)

 

Reklama

Reklama

Náš tip

Kdo je online

Právě připojeni - hostů: 5 

Statistiky

Členové : 6759
Obsah : 220

Komentáře


Poslední novinky

Nejčtenější

Pohár konstruktérů 2009

Pos Team Points
View full table